Am întrebat specialiștii în gestionarea disconfortului despre cele mai bune creme topice pentru ameliorarea durerii, ce să căutam, ce să prevenim și care sunt cele mai bune de pe piață astăzi.

Discomforturile și stresul la nivelul țesutului muscular vă pot împiedica activitățile de zi cu zi și pot afecta în mod substanțial regimul de antrenament. Vestea bună este că există o alegere cu acțiune rapidă pentru ameliorarea durerii în masa musculară: analgezicele topice. Analgezicele topice, denumite mai frecvent loțiuni de calmare a disconfortului, pot reduce rapid disconfortul — chiar dacă pe scurt — și vă pot readuce pe picioare și vă pot bucura din nou de viață. Aceste puternice analgezice sunt excelente atât pentru ameliorarea disconfortului intens, cât și persistent și funcționează prin absorbția rapidă chiar în piele, unde este prezentă durerea, pentru a oferi o ușurare imediată a mușchilor și încordării durerilor. Cele mai bune creme pentru ameliorarea disconfortului vin în consistențe diferite — creme, geluri, roll-on-uri și scrub– și funcționează în diferite moduri, cum ar fi crearea unei senzații de amorțire a aerului condiționat sau senzație de încălzire reconfortantă sau pur și simplu oferind componente antiinflamatorii drepte. acolo unde este necesar, fără senzația de răcire sau încălzire.Am citit un articol despre asta crema-articulara.com Din articolul nostru

Eficacitatea acestor creme poate diferi foarte mult în funcție de rezistența chimică, locația și tipul durerii. Pentru a înțelege mai bine ce să încercăm să găsiți în cremele de premiere pentru atenuarea disconfortului, am solicitat sfatul unui grup de experți în administrarea durerii pentru a descoperi ce componente esențiale să căutați, dacă cremele de răcire sau de încălzire sunt mult mai bune și dacă există orice fel de ingrediente. , produse sau mărci de care să nu le țineți. Am luat feedback-ul specialiștilor și am analizat peste 30 de analgezice topice și am clasat fiecare articol în funcție de cheltuieli, componente active, experiențe de răcire sau încălzire, valoarea generală, mulțumirea consumatorilor, credibilitatea mărcii și confortul utilizării.

După o evaluare atentă, am recunoscut 11 dintre cele mai bune creme pentru ameliorarea durerii de pe piață astăzi. Cu toate acestea, înainte de a începe, dorim să explicăm că acestea sunt soluții de scurtă durată pentru disconfort și disconfort și nu se ocupă de cauza principală a disconfortului cronic sau a durerii grave. Dacă durerea persistă, vă rugăm să vizitați medicul dumneavoastră pentru asistență în tratarea resursei.

Mai jos sunt cele mai eficiente creme pentru eliminarea disconfortului din 2024 conform experților în administrarea durerii

Gel profesional Biofreeze pentru atenuarea durerii

Cea mai bună cremă generală pentru calmarea durerii

Preț: 12,54 USD pentru 4 oz.|Ingrediente truc: 5% mentol|Aer condiționat, încălzire, neutru: răcoritor|Parfum: mentol care se decolorează rapid la un miros neutru

Gelul profesional pentru ameliorarea durerii Biofreeze este cea mai eficientă loțiune de calmare a durerii în masa musculară totală datorită formulei sale cu acțiune rapidă și durabilă. Aerul condiționat de mentol și camfor oferă o atenuare instantanee prin perturbarea semnalelor de durere ale corpului, făcându-l o opțiune ideală pentru reducerea rapidă a durerii și disconfortului muscular.

O funcție bonus a Biofreeze este încorporarea de aloe și vitamina E, care ajută la catifelarea pielii. Clienții apreciază performanța gelului, ușurința în utilizare și senzația de încălzire. După cum a remarcat un client, „[Este] ușor de utilizat și funcționează rapid. Cu siguranță funcționează fantastic pentru reducerea durerilor de spate.” Un client suplimentar l-a sugerat pentru articulațiile dureroase și pentru masa musculară, aplaudându-i mirosul marginal, plăcut și efectele rezistente.

Tiger Balm Ultra Strength Pain Easing Lotion

Cea mai bună loțiune pentru ameliorarea disconfortului pentru buget

Cost: 6,88 USD|Ingrediente truc: 11% camfor, mentol|Răcire, încălzire, neutru: răcoritor|Miros: puternic, miros deosebit de camfor și mentol

Tiger Balm Ultra Stamina Discomfort Easing Lotion este o selecție remarcabilă pentru cea mai bună loțiune de atenuare a disconfortului muscular, prietenoasă cu bugetul, deoarece un procent este foarte mare, iar la sub 7 USD per borcan, aceasta este o frecare eficientă, de lungă durată, care va nu sparge banca. Oferind un impact imediat de răcire și susținând senzația de încălzire, ingredientele active ale Balsamului de Tigru, camfor și mentol, funcționează ca contra-iritante, atrăgându-vă în mod eficient de la durere și oferind o atenuare rapidă.

O caracteristică semnificativă a Tiger Balm este impactul său rezistent. „La 11%, acești contra-iritanți produc o iritabilitate relaxantă a suprafeței la locul aplicării, care este suficient de puternică pentru a interfera cu semnalele de disconfort de la artrită, ceea ce vă permite să vă îndepliniți sarcinile zilnice cu mult mai puțin disconfort”, afirmă Matthew Cavanaugh, un specialist chiropractic la Cavanaugh Chiropractic care Center. Cu toate acestea, parfumul său solid și potențialul de a păta articolele de îmbrăcăminte ar putea fi un dezavantaj pentru unii.

Clienții apreciază ameliorarea durerii, eficiența și valoarea. Ei afirmă că ameliorează durerile musculare și funcționează excepțional de bine. O evaluare a clientului a aplaudat ameliorarea rapidă, „În 20 de minute, am uitat că a existat disconfort în primul rând”. Un alt client a fost mulțumit de mărimea tarifului, spunând: „Puțin merge mult. Am achiziționat două, deoarece nu îmi venea să cred costul.”

DoTerra Deep Blue Rub

Cea mai bună loțiune răcoritoare pentru atenuarea disconfortului

Cost: 28,49 USD pentru 4 oz.|Ingrediente secrete: Wintergreen, camfor, mentă, tansy albastru, matricaria (mușețel german), uleiuri vitale de helichrysum, ylang și osmanthus.|Aer condiționat, încălzire, neutru: aer condiționat la început, după acea încălzire|Miros: Miros solid, persistent

Deep Blue Rub de la DoTerra este alegerea noastră pentru cea mai bună cremă de aer condiționat pentru ameliorarea durerii în masa musculară, deoarece amestecul său unic de uleiuri esențiale oferă o senzație naturală de aer condiționat și de încălzire pentru ameliorarea imediată și calmantă. Senzația de dublă acțiune este eficientă în special pentru calmarea țesuturilor musculare și a articulațiilor dureroase, folosind știința contra-iritației pentru a îndepărta semnalele de disconfort.

Atributul ispititor al Deep Blue Rub este combinația sa de extracte naturale din plante și alte ingrediente active puternice. De exemplu, uleiul de iarnă include un compus similar cu aspirina, denumit și acid acetilsalicilic. Punerea uleiului de iarnă pe piele pe zonele neplăcute poate ajuta la reducerea senzației. De asemenea, camforul este absorbit în mod convenabil chiar în piele și stimulează terminațiile nervoase conștiente, ceea ce declanșează o senzație de răcire, eliminând durerea. Acești compuși biologici oferă o experiență liniștitoare locațiilor cu probleme vizate, trimițând alinare acolo unde este necesar cel mai mult.

Clienții au apreciat textura, performanța, calitatea înaltă și atenuarea disconfortului. Ei discută despre efectul său de senzație de furnicături, că permite mișcarea cu durere minimă și că funcționează bine pentru o perioadă de timp. Cu toate acestea, punctele de vedere sunt amestecate în privința mirosului și a valorii.

Cele mai bune 11 loțiuni pentru ameliorarea durerii din 2024, conform profesioniștilor în gestionarea durerii

Loțiune de încălzire pentru casă cu putere optimă Rud A535

Cea mai bună cremă extra-rezistentă pentru ameliorarea disconfortului

Cheltuială: 9,48 USD pentru un tub de 3,5 oz|Componente cheie: salicilat de metil, mentol, camfor, ulei de eucalipt|Aer condiționat, încălzire, neutru: încălzire|Miros: parfum ușor, nu copleșitor de mentol

Loțiunea de căldură pentru țesuturi musculare și articulații Massage A535 acoperă lista noastră de verificare ca fiind cea mai bună loțiune extra-rezistentă pentru calmarea durerii în masa musculară, datorită formulei sale cu acțiune rapidă și cu penetrare profundă. Componentele sale energetice, salicilat de metil, camfor, ulei de eucalipt și mentol, oferă o ușurare instantanee la contact pentru a atenua rapid durerea și durerea țesutului muscular.

Ceea ce atrage atenția cu privire la Rub A535 este că formula sa conține cu 100% mai multe ingrediente pentru ameliorarea durerii decât cremele normale pentru rezistență, ceea ce o face o alternativă puternică pentru cei cu masă musculară severă și disconfort articular.

Indiferent de rezistența sa, loțiunea are o aromă ușoară și nu este copleșitoare, ceea ce o face o opțiune grozavă pentru utilizarea zilnică. Cu toate acestea, merită să rețineți că loțiunea se poate simți într-adevăr ușor lipicioasă după aplicare, iar unele persoane ar putea simți că experiența de încălzire este, de asemenea, intensă.

Loțiune Icy Hot PRO pentru atenuarea disconfortului

Cea mai bună loțiune pentru ameliorarea durerii, fără mizerie

Preț: 15 USD|Ingrediente secrete: 16% mentol, 11% camfor|Aer condiționat, încălzire, neutru: aer condiționat|Aroma: mentă

Dacă alegeți o loțiune de atenuare a disconfortului cu putere maximă, dar nu vă bucurați de depozitul lăsat adesea, gândiți-vă la Icy Hot’s Pro Lotion. Cu 16% mentol și 11% camfor, această formulă se mândrește cu una dintre cele mai importante ingrediente active oferite fără prescripție medicală.

Aplicatorul de masaj fără dezordine este echipat cu 54 de noduri private pentru a oferi o senzație de răcire în mod specific acolo unde aveți nevoie, fără să vă puneți niciun produs pe mâini. Chiar și mai bine, loțiunea se absorb rapid și nu este grasă.

Unul nefavorabil este parfumul; Datorită concentrației ridicate de mentol, nasul și ochii pot prezenta o oarecare iritare atunci când se aplică în locații mai mari. Pentru a evita acest lucru, aplicați într-un loc bine ventilat, departe de cei mici și animale.